Wilt u lid worden van de speel-o-theek? Kom langs tijdens onze openingstijden om u en uw gezin in te schrijven! U krijgt dan van een van onze medewerkers uitleg, en u kunt direct speelgoed lenen. Bij de speel-o-theek kunt u terecht voor diverse soorten abonnementen.

  • Knipkaart 10X € 10,00 per kaart ( max. 3 stuks per keer lenen)
  • Lidmaatschap € 16.50 per jaar (1 stuk per keer)
  • Gezinsabonnement € 29.50 per jaar ( max. 3 stuks per keer lenen)
  • Vereniging €45.00 (max. 5 stuks per keer lenen)
  • Themakist/ Verjaardagspakket €2.50 ( Heeft u een gezinsabonnement of een lidmaatschap, dan kunt u gebruik maken van ons verjaardagspakket/themakist. U kunt dan max. 5 stuks speelgoed voor 1 week lenen).

In de maanden oktober e november hebben wij een mooie aktie. Wordt u in oktober of november lid van de speelotheek voor 2018, dan leent u de rest van 2017 gratis! Hoe leuk is dat ;-)

Wij hanteren een uitleenperiode van 4 weken. Voor populair buitenspeelmateriaal hanteren wij een periode van 2 weken zodat ieder kind de mogelijkheid heeft om hier tijdens de zomerperiode mee te spelen. Dit materiaal kan dan ook niet verlengt worden en is alleen te leen met een lidmaatschap of gezinsabonnement.

Nog niet uitgespeeld?

De uitleenduur kan 1x verlengd worden mits het niet gereserveerd is. U kunt dan tijdens openingstijden bellen naar de speel-o-theek 06-15408205

Schoon

Schoonmaken is ook leuken wij zijn er blij mee! Want alleen op deze manier kunnen wij zorg dragen dat het speelgoed de volgende keer weer schoon uitgeleend kan worden.

Oeps...

Indien speelgoed beschadigd of incompleet is, rekenen wij daarvoor een boete van €1.50. Word het onderdeel retour gebracht naar onze speel-o-theek dan krijgt u €1.00  Is het speelgoed in zijn geheel kapot of onbruikbaar dan bestaat er een aparte schaderegeling.

Check check

Bij het uitlenen van het speelgoed controleert de "lener" of het speelgoed compleet is. Bij het terugbrengen van het geleende speelgoed word het speelgoed de een vrijwilliger van de speel-o-theek gecontroleerd.