Zaterdag 5 oktober 2019 staat de najaars beurs weer gepland.
 
 
 
Wilt u  tijdens de najaarsbeurs speelgoed en of kleding aanbieden? Dat kan met een inschrijflijst. Om kosten voor de beurs te  dekken vragen we € 1.50 voor een lijst van 60 artikelen. Ook bestaat de mogelijkheid om 2 lijsten aan te schaffen, u kunt dus in totaal 120 artikelen inleveren. U kunt de spullen die u te koop aanbied, vrijdag 4 oktober inleveren bij zaal providentia tussen 09:00-12:30 en tussen 13:30-18:00
Wij sorteren de door u aangeleverde producten netjes voor u uit en bieden dit zaterdag 5 oktober tussen 10.00 en 12.00 te koop aan voor de door u bepaalde prijs. Artikelen die niet verkocht zijn worden na de beurs terug gesorteerd. Hiervoor worden geen extra  kosten in rekenig gebracht.
U kunt de artikelen ook schenken aan een door ons gekozen goed doel, dit kunt u per artikel aangeven.
Zaterdag 5 oktober aan het einde van de dag, kunt u de niet verkochte artikelen en de opbrengst van de verkochte artikelen ophalen. Van het verkochte bedrag gaat 15% naar de speelotheek. Hiervoor wordt nieuw speelgoed aangeschaft. 
 
Lijsten zijn vanaf vrijdag 30 augustus verkrijgbaar. Vanaf deze beurs bestaat de mogelijkheid uw code van de vorige beurs te houden. Ook kunt u vanaf deze beurs per mail een lijst reserveren. Meer informatie hierover volgt nog. 
 
Heeft u nog vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.