Zaterdag 6 oktober 2018  staat de najaars beurs weer gepland.
 
 
 
Wilt u  tijdens de naajaarsbeurs speelgoed en of kleding aanbieden? Dat kan met een inschrijflijst. Om kosten voor de beurs te  dekken vragen we € 1.50 voor een lijst van 60 artikelen. Ook bestaat de mogelijkheid om 2 lijsten aan te schaffen, u kunt dus in totaal 120 artikelen inleveren. U kunt de spullen die u te koop aanbied, vrijdag 5 oktober inleveren bij zaal providentia tussen 09:00-13.00 en tussen 15:00-18:00
Wij sorteren de door u aangeleverde producten netjes voor u uit en bieden dit zaterdag 6 okotber tussen 10.00 en 12.00 te koop aan voor de door u bepaalde prijs. Artikelen die niet verkocht zijn worden na de beurs terug gesorteerd. Hiervoor worden geen extra  kosten in rekenig gebracht.
U kunt de artikelen ook schenken aan een door ons gekozen goed doel, dit kunt u per artikel aangeven.
Zaterdag 7 oktober, aan het einde van de dag, kunt u de niet verkochte artikelen en de opbrengst van de verkochte artikelen ophalen. Van het verkochte bedrag gaat 15% naar de speelotheek. Hiervoor wordt nieuw speelgoed aangeschaft. 
 
Lijsten zijn vanaf vrijdag 31 augustus verkrijgbaar tijdens openingstijden van de speelotheek.
 
Heeft u nog vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.